Hei alle mine kjære lesere.

Det har vært en hektisk sommer som alltid, derfor må jeg beklage at det har gått så lang tid siden sist gang det ble lagt ut innlegg på bridezilla-bloggen.

Men jeg må også si tusen takk til alle dere som leser! Nå i sommer har jeg fått så mange fine tilbakemeldinger fra kunder som lurer på hvordan planlegningen til mitt bryllup går, det er så hyggelig å kunne snakke med dere om alt fra lokaler til brudebuketten, de fleste av kundene jeg har hatt i sommer har enten giftet seg for noen uker til måneder siden, eller gifter seg om bare noen dager, tusen takk for at dere deler deres gleder og bekymringer med meg, dere er min inspirasjon for både bloggen og mitt eget bryllup.

Jeg blir alltid overasket over hvor mange som kommer bort til meg og sier de leser bloggen og er spent på hva som kommer, og nå har det vært lenge siden, men det er bare å glede seg!

En av de tingene jeg skal skrive mer om fremover er at BRUDEKJOLEN er bestilt ❤ siden jeg jobber i en brudesalong er det ikke å legge skjul på at kjolen er det viktigste for meg, etter mannen så klart. Så det kommer flere enn et innlegg om alt fra valget av kjolen til prøving fremover og helt mot slutten også tilpasning og hvordan jeg syr og tilpasser min egen kjole.

En av de andre store tingene er at jeg har funnet fotografen, noe jeg ikke syntes var så lett. De fleste av oss føler seg ikke alltid så vakker og avslappet foran kameraet, så riktig fotograf som får deg til å slappe av samtidig som at bildene får riktig lys og farge er superviktig! Jeg er så fornøyd med fotografen som vi nå har valgt og du skal få vite mer senere.

Det kommer også mer om gjestelisten og budsjett om ikke alt for lenge og mye annet etter dette igjen, jeg er også veldig åpen for spørsmål eller forslag om hva du vil lese mer om.

Beklager igjen for langt opphold nå i våres og sommer, men fremover kommer det mye spennende, følg med!