Kjolen, kjolen, kjolen….

Siden jeg selv jobber i en brudesalong er det ingen hemmelighet at kjolen er den viktigste delen av planlegningen til mitt bryllup. Jeg begynte å drømme om brudekjolen min for mange år siden, og etter at jeg begynte å jobbe med brudekjoler i 2013 har jeg sett mange fantastiske kjoler.

Jeg husker min første favoritt fra jeg jobbet på Romeo og Julie Brudesalong i Asker.

En nydelig Ellis brudekjole, havfruesiluett med blonder fra bysten ned til hoftene og et stort tyllskjørt som hadde et langt slep med knapper hele veien.

Jeg husker min andre favoritt, også en Ellis kjole, men denne var en stroppløs ballkjole med blondekant nederst, noe som ikke var så vanlig da som det er nå, det var trist når den kjolen ble kjøpt av noen andre enn meg.

Rett før Romeo og Julie ble lagt ned og før jeg begynte å jobbe for Christiane brudesalong fant jeg en ny favoritt i brudemagasinet 2014. en Justin Alexander kjole, A-linje med perlebelagt blonde, tyllskjørt og båthals, jeg så aldri denne kjolen i virkeligheten, men jeg tenkte på den da jeg møtte designeren i London 3 år etter.

Jeg har hatt flere favoritter etter det, hvert år er det alltid 2-3 kjoler som er ekstra spesiell for meg, de som gir meg litt ekstra hjertebank når vi finner bruden som elsker kjolen like høyt eller mer enn det jeg gjør. Brudekjoler har en spesiell plass i hjertet mitt, så hvordan i alle dager skulle jeg finne den ene kjolen, som toppet alt? Den ene kjolen som var vakrere en knappene på slepet til min første favoritt fra Ellis, den ene som var bedre enn perlene på Justin Alexander sine blonder.

Jeg har drømt om brudekjolen mange ganger, mest mareritt om at jeg aldri finner den som er helt rett. Men nå har jeg endelig klart det! Kjolen ble bestilt og har kommet allerede!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s