Milano

Den første helgen i april i år reiste jeg og min fantastiske kollega Benedikte til Milano for å besøke mitt yndlingsmerke Demetrios for å ta en titt på brudekjolene for 2020.

Denne turen var en gave fra får kjære sjef Tonje eller jobbkona som hun også blir kaldt, fordi hun mente vi hadde stått på og vært så flinke på jobb. Vi skulle reise for å finne ut av hvilke kjoler vi bestiller inn til våre flotte 2020 bruder. Jeg hadde også et håp om kanskje å finne min egen brudekjole denne helgen.

Vi reiste fra Gardermoen lørdag 06.00 med godt humør, mellomlandet i København før vi kom til Malpensa flyplass, surret litt med toget, før vi reiste så fort vi kunne mot hovedkontoret til Demetrios. Jeg hadde gledet meg vanvittig mye, når vi endelig kom dit fant vi ut at vi ikke hadde spist på seks timer, men det fikk bare vente!

Vi møtte fantastiske Lene, som har ansvar for salg i Skandinavia, hun fant plasser, brosjyrer og kaffe til oss før en catwalk visning startet ikke lenge etter vi hadde kommet oss på plass. Det var fantastisk å bli kastet inn i et intimt og flott show Room etter en lang reise, og vi senket skuldrene samtidig som vi slukte den ene vakre kjolen etter den andre som kom mot oss. Etter catwalk showet, gikk vi igjennom flere rom og etasjer for å få med oss alle kjolene fra Demetrios, Cosmobella, New romanse og mer.

På kvelden var det fest på samme sted, og der modeller tidligere hadde gått med brudekjoler var det nå dj og en som spilte saksofon. Utover kvelden ble vi nærmere kjent med Designeren Jimmie, hans datter og flere i Demetriosfamilien. Dette ble en lang lørdag som vi ikke kommer til å glemme! Det er lenge siden jeg har hatt det så gøy på dansegulvet.

Søndagen etter startet jeg og Benedikte dagen med shopping før vi reiste tilbake til Demetrios. Etter notater og nærmere titt på kjolene fant jeg også min egen favoritt.

Mandagen etter skrev jeg min egen kontrakt og sendte inn bestilling til Lene, jeg klarte ikke vente mer! Kjolen min var valgt. Nå sitter jeg her fem måneder senere, kjolen min kom i går og jeg gleder meg til å vise den frem til flere ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s