Location

Soria Moria Askeladdens hus er et håndlaftet tømmerbygg som ligger litt bortenfor selve hotellet Soria Moria. Fra Askeladdens hus har man utsikt over nesten hele Oslo og Oslofjorden.

Jeg har sett og tenkt litt på lokaler ganske lenge, hatt i baktankene at vi kanskje skulle gifte oss både her og der. Thomas og jeg er utrolig glade i norsk natur, så vi ønsket å finne et eventyrlig sted, helst med skog, fjell og frisk luft. Et sted som passet til det vi forbinder med vår kjærlighet til hverandre og vårt flotte Norge. Når jeg skriver dette kjenner jeg det ble litt klissete og patriotisk, men det er oss.

Når vi begynte å lete for fullt etter forlovelsen, hadde vi en toppliste som bestod av ca. 3 steder. Svendsefjøset i Lier, Sem gjestegård i asker og Søstrene Storaas hotell i Kongsberg. Av de tre var det kanskje den siste, Storaas som var mest aktuell, siden hotellet er en tidligere gård som ligger i høyden ved vakre Blefjell. Men Storaas var litt langt unna, spesielt for gjestene som reiser helt fra Hedmark.

Vi fortsatte å lete, for å se om vi kunne finne noe enda bedre. I denne perioden hadde Benedikte startet hos oss i Christiane Brudesalong for bare noen måneder siden og hun fortalte at hennes far jobbet på Soria Moria hotell og hennes søster Veronika skulle gifte seg på Askeladdens hus i august. Hun mente at vi burde reise å se, for dette stedet var jo perfekt for oss også.

Jeg hadde kommet over Askeladdens hus på eventum.no tidligere, men fryktet det var litt over vårt budsjett med den vakre tømmerstilen og beliggenheten, bare rett over Holmenkollen. Vi måtte bare reise å få en omvisning!

Vi var forelsket! Forelsket i utsikten, forelsket i peisen, forelsket i tømmerveggene og forelsket i menyen allerede før vi har smakt den. Dette var vårt sted, og jeg kunne puste lettet ut når vi så på tallene, vi klarte dette med vårt budsjett.

Vi gleder oss til å ha vinterbryllup på Askeladdens Hus på Soria Moria. Og dere skal få være med på hele reisen!

Karina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s