Vinterbryllup!

Jeg elsker vinteren, kulda og ikke minst snø. Om sommeren blir jeg overopphetet, svett, allergisk og ikke minst solbrent. Når andre snakker om vinterdepresjon snakker jeg om sommerdepresjon. Min bleke hud setter mye større pris på en gåtur i snøen eller å kose seg ved peisen når det blir mørkt. Det finnes ikke noe mer vakkert enn en kald himmel full av stjerner, snøkledde tretopper og norsk vinternatur.

Jeg og Thomas ble forelsket under årets første snøfall i 2006 og siden den gang har det aldri vært tvil. Vinterbryllup er det jeg vil ha.

Det var bare å begynne planlegningen. viktigst for meg var å velge en dato sannsynligheten var høy for at snøen hadde kommet. Datoen ble 6.februar og jeg håper virkelig det kommer snø i bryllupspresang.

Noe av det viktigste i et bryllup er lokalet. Vi lette grundig etter det perfektet stedet, det er jo ikke alle steder som passer like godt til vinterbryllup, og som har det lille ekstra sjarmen man trenger når det er mørkt og kaldt ute. Etter min smak skal det være varm, god stemning inne. Gjerne en knitrende peis eller to, røde roser og vin i glasset. Det skal være følelsen av at man har skispor rett utenfor de isete store vinduene.

Med litt hjelp fant vi stedet, det kommer dere til å kunne lese mer om senere.

Bilde av vår flotte vinter brud Pernille med sin Mikkel som inspirasjon på vinterbryllup. Tatt i Holmenkollen, av Fotograf: Jørn Beheim.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s