Din bryllupsmesse Grand Hotell

I dag 10 februar, var min søster Torunn og jeg på bryllupsmesse. Jeg elsker messer! Jeg pleier som regel å være på stand eller bak senen selv, med Christiane jentene mine. I fjor var Tonje og Camilla med som utstillere. Jeg kunne ikke være med da, så siden jeg i år endelig er forlovet og vi ikke skulle stille ut med brudesalongen, tenkte jeg å heller være gjest.

Brudemessen på Grand Hotell er relativt stor med mange spennende utstillere, og MANGE GJESTER. Nå på Søndag plukket jeg med meg alt av tilbud, brosjyrer og var med på alle konkurranser jeg fant. Jeg håper virkelig jeg vinner filming av bryllupsdagen eller gratis bryllupskake.

jeg synes spesielt noen avgjørelser er ekstra vanskelig å ta. hvem skal sminke meg? Hvilken frisør skal jeg bruke? Og kanskje vektigst, hvem skal ta bildene?

Torunn og jeg var på det første av to innslipp denne dagen, siden det er morsdag er det greit å ta en middag med mamma etterpå 😉 vi kom inn til en voldsom kø, etter en stund var vi helt inne ved utstillerne. Det var virkelig mange mennesker og ganske varmt. Heldigvis var det mye fint å se på og vi kom oss helt rundt i en labyrint av kaker, smykker, gaver, kjoler og utrolig mye mer. Jeg hadde håpet å få tatt litt bilder men jeg fikk dessverre ikke til så mange.

Bryllupsmessen avsluttet med et show der det var musikk og catwalkshow der brudekjoler ble vist. Jeg vet jeg er sær, men ingen av kjolene som ble vist var så vakre som våre kjoler i Sandvika, jeg kjente jeg gledet meg til å se de igjen på mandag <3.

Foto: http://www.erikaholmdesign.no/butikk/blomsterkranser/

Bryllupsmessen avsluttet med et show der det var musikk og catwalkshow der brudekjoler ble vist. Jeg vet jeg er sær, men ingen av kjolene som ble vist var så vakre som våre kjoler i Sandvika, jeg kjente jeg gledet meg til å se de igjen på mandag ❤ for meg var det to klare høydepunkt denne søndagen. Trine Hartz og Andreas Harket sang noen fantastiske låter så jeg kjente jeg ble helt rørt! Det var også en spesiell stand som jeg virkelig gledet meg til å se, Erika Holm Design. Erica lager de vakreste hårdekorasjonene jeg noen gang har sett! Jeg må bare ha en av de til mitt eget bryllup.

#karinathebridezilla

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s