Ringen

Det er så mange som snakker om det perfekte frieriet og forteller om hvordan det skjedde etter forlovelsen. Frieriet er rett og slett en «snakkis» og når man er nyforlovet kommer man ikke unna og fortelle historien mange, mange ganger, så alle du kjenner får vite hvordan han gikk ned på kne.

Jeg elsker historien min, forlovelsen var perfekt i mine øyne. Men som jeg sa til Thomas rett etter jeg hadde grått en skvett, satt på ringen, kysset og koset… fortell hele historien! For meg er det en historie som er mye mer spennende å høre om.

Hvordan og når kjøpte du forlovelsesringen min?

Vi åpnet en flaske vin, og mens jeg beundret diamantene mine fikk jeg høre alt jeg lurte på. Det viste seg at min kjære hadde planlagt å fri til meg i over to år før han gikk ned på kne. Siden vi har vært sammen en stund og Thomas kjenner meg godt har jeg jo hintet åpenlyst og vist han nøyaktig hva jeg ville ha i en forlovelsesring. Men det ikke alle vet er at han alltid har vært veldig engasjert, fulgt godt med, og med tiden blitt mye mer kresen en det jeg er selv. For litt over to år siden fant han det han mente var drømmeringen i en lokal gullsmed i Hedmark. Han hadde pugget ringstørrelse og bestilte ringen. Han ble oppringt noen dager senere og de fortalte at de ikke kunne gjennomføre bestillingen og at de ikke fikk skaffet ringen han ønsket. Han reiste tilbake og designet en ny ring fra bunnen med deres hjelp, denne gangen skulle det gå fint. Noen dager etter ble han ringt igjen, de klarte heller ikke nå å få laget ringen han ville ha. Thomas ble frustrert, han hadde ikke sett en så flott ring et annet sted og siden de ikke klarte å få tak i den perfekte ringen ble alt lagt på is. Han skulle ikke kjøpe noe som var nesten riktig, det skulle være perfekt.

Noen måneder etter hadde Thune diamantdager. I den anledning siden Christiane Brudesalong og Thune Sandvika er gode venner og samarbeidspartnere fikk vi mange flotte brosjyrer vi kunne dele ut til kundene våre. Selvfølgelig måtte jeg ha en selv, for der fant jeg den! Forlovelsesringen min, og den var perfekt! Jeg viste den til Thomas og neste gang vi var sammen og gikk forbi en Thune butikk ba jeg på mine knær, kan vi pliiis gå inn å se på den? Jeg følte jeg var utrolig masete, men det jeg ikke visste var at han elsket ringen like mye som jeg gjorde, og at han ved første anledning reiste alene til Thune Sandvika for å bestille den. Etter en så dårlig opplevelse fra en annen gullsmed ble han møtt av de fantastiske damene i Sandvika som fikk tak i drømmeringen min nesten med en gang. Den måtte spesialbestilles i gult gull men var klar etter bare en måned.

Tusen takk til Thune for verdens flotteste forlovelsesring!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s