Hei, la meg introdusere meg selv.

Jeg heter Karina Fossum Hegge, er 26 år og jobber som kundekonsulent og skredder hos Christiane Brudesalong.  Verdens beste jobb, og hvordan jeg fikk jobben kan jeg skrive et eget blogginnlegg om senere.

Og vet dere, endelig er jeg blitt fridd til❤

Mange av dere som har vært innom meg i salongen i Sandvika har fått vite at jeg siden jeg var 14 år har vært sammen med min Thomas, og at jeg har ventet på at han skulle fri til meg. Dag inn og dag ut har jeg prøvd drømmekjolen på alle andre, og har gledet meg til at det skulle bli min tur.

Og på 12 års dagen vår, og 3 års bursdagen til Christiane Brudesalong i Sandvika fridde han endelig.

Jeg hadde jobbet hele dagen og var sliten, vi har jo alltid kjempesalg i butikken når vi har jubileum. Intet unntak denne gangen. Vi var ferdige sent, og tok en «debriefing» etter jobb for å se hvordan det hadde gått. Alle jentene var i godt humør og jeg gledet meg til å komme hjem til min kjære. Det var ikke i min villeste fantasi at han skulle fri på dagen vår 10. November. Særlig ikke fordi jeg på 9 års dagen vår var overbevist om at nå ville det skje, jeg fikk en gave og tenkte WOW. Og hva var det, jo en radio. Som jeg for øvrig er veldig fornøyd med nå!

Jeg kom hjem med verdens største bamse som jeg hadde kjøpt til kjæresten min og ga den til han. Han takket og litt senere ba han meg komme inn på soverommet. Nei takk sa jeg, jeg er sliten og vil se på TV og slappe av. Hele kvelden forsøkte Thomas å få meg inn på soverommet, men jeg takket nei hver gang og ville slappe av! Til slutt ble han utålmodig og dro meg inn på rommet, det har da gått mange timer😊

Der i sengen, satt bamsen jeg nettopp hadde gitt til Thomas med en boks fra Thune, og han gikk ned og fridde til meg❤ Med verdens flotteste diamantring fra Thune i Sandvika, med 12 diamanter, for 12 år sammen! Og vet dere, denne ringen har ligget i nattbordsskuffen hans i ett år, han har bare ventet på det rette tidspunktet! Åh jeg er verdens lykkeligste. Og min bestevenninne Ida og min sjef Tonje har visst om dette, og har klart og holde helt tett om det. Imponerende. Særlig fordi jeg har snakket om dette frieriet så lenge!

Og denne bloggen skal heretter handle om meg. #karinathebridezilla som endelig skal gifte seg. Her skal du få være med på all min planlegging i mitt drømmebryllup. Hvordan en som jobber i en brudesalong og er utdannet både skredder og designer skal finne sin drømmekjole, ja det skal du også få vite.

Dette kommer til å bli en morsom blogg, og er verdt å følge!

Velkomment til min brudeverden!

Karina

3 kommentarer om “

  1. Så gøy! Gratulerer så mye❤️ Du var med både meg og min bestevenn når vi fant våre kjoler. Så skal bli gøy å følge deg. Masse lykke til🤗 Fantastisk butikk og fantastisk jente , dette kan bare bli bra!!!

    Liker

  2. Hærlig! Gratulerer med kommende bryllup💍. Alltid spennende å se hva ei som jobber i en brudesalong velger til SIN drømmekjole❤️. Klæm fra EvaBrud damene

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s